Transport internațional

persoane, colete, animale de companie

TRIMITE UN MESAJ!

Răspundem în maxim 24 ore.

REZERVĂ ONLINE ACUM

Transport colete / pachete

Transportăm orice tip de colet, cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase și a oricărui lucru interzis prin lege sau reglementat de legi speciale.

Putem prelua și carne sau alimente perisabile, dar numai dacă sunt ambalate corespunzător în recipiente de plastic, cutii sau orice împiedică periclitarea celorlalte colete sau a persoanelor care le transportă. Avem și mașină frigorifică, așa că poți să te relaxezi, alimentele n-o să se strice.

Totuși, vrem să ne asigurăm că știi că felul cum va ajunge pachetul tău la destinație nu ține doar de noi. Așadar, înainte de trimitere, fii sigur că l-ai împachetat cum trebuie. Folosește cutii de carton rezistent, iar pentru obiectele fragile adaugă în cutie niște protecții în plus. Astfel, pachetul trimis de tine va fi mult mai sigur în timpul transportului și n-o să mai stai cu grija unor posibile probleme, precum curgerea lichidelor din pachet, ciobirea obiectelor fragile, îndoirea cutiilor și așa mai departe.

TRANSPORT FRIGORIFIC: dispunem de sistem de răcire ThermoKing pentru păstrarea temperaturii pe durata transportului. Astfel, pachetul de acasă, plin cu produse tradiționale, va ajunge intact la destinație!!

Preluarea și livrarea coletelor se face în regim #DoorToDoor, îți luăm coletul de acasă și îl lăsăm unde dorești!

Mașinile noi, Personalul experimentat și Rapiditatea sunt metodele prin care reușim să ne mulțumim clienții.

Destinaţii & Preţuri