Transport internațional

persoane, colete, animale de companie

TRIMITE UN MESAJ!

Răspundem în maxim 24 ore.

REZERVĂ ONLINE ACUM

Transport persoane

“Decât mult și prost, mai bine mai puțin dar BUN.“
E principiul după care funcționăm!

Beneficiile unei călătorii alături de HERA TUR

Oferta de transport persoane pe care v-o propunem constă în faptul că dumneavoastră veți ajunge la destinația dorită din GERMANIA, BELGIA, OLANDA în maxim 48 ore, iar în ANGLIA sau SCOŢIA în maxim 72 ore.

Avantaje

PREŢURI convenabile

MICROBUZE noi, moderne

ȘOFERI cu experienţă și BUN SIMŢ.

Dispunem de microbuze noi,

atent îngrijite și șoferi bine instruiți alături de care am reușit până în prezent să ne mulțumim toți clienții (pe pagina noastră de Facebook avem recomandările acestora).

În cazul în care ai întrebări, nu ezita să ne suni, vorbim cu mare drag.

Transport colete / pachete

Transportăm orice tip de colet, cu excepția tutunului, alcoolului, drogurilor, substanțelor periculoase și a oricărui lucru interzis prin lege sau reglementat de legi speciale.

Putem prelua și carne sau alimente perisabile, dar numai dacă sunt ambalate corespunzător în recipiente de plastic, cutii sau orice împiedică periclitarea celorlalte colete sau a persoanelor care le transportă. Avem și mașină frigorifică, așa că poți să te relaxezi, alimentele n-o să se strice.

Totuși, vrem să ne asigurăm că știi că felul cum va ajunge pachetul tău la destinație nu ține doar de noi. Așadar, înainte de trimitere, fii sigur că l-ai împachetat cum trebuie. Folosește cutii de carton rezistent, iar pentru obiectele fragile adaugă în cutie niște protecții în plus. Astfel, pachetul trimis de tine va fi mult mai sigur în timpul transportului și n-o să mai stai cu grija unor posibile probleme, precum curgerea lichidelor din pachet, ciobirea obiectelor fragile, îndoirea cutiilor și așa mai departe.

TRANSPORT FRIGORIFIC: dispunem de sistem de răcire ThermoKing pentru păstrarea temperaturii pe durata transportului. Astfel, pachetul de acasă, plin cu produse tradiționale, va ajunge intact la destinație!!

Preluarea și livrarea coletelor se face în regim #DoorToDoor, îți luăm coletul de acasă și îl lăsăm unde dorești!

Mașinile noi, Personalul experimentat și Rapiditatea sunt metodele prin care reușim să ne mulțumim clienții.

Transport animale de companie

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru transportul internațional al unui cățel sau a unei pisici sunt următoarele:

Cățelul sau pisica, conform legislației în vigoare, poate pleca din România numai după vârsta de 4 luni.

Data implantării sau citirii microcipului să fie înainte de data vaccinării antirabice.

Data vaccinării antirabice a animăluțului de companie să fie mai veche de 21 de zile față de data plecării.

În ziua plecării, sau cu maxim 24h înainte, cățelul sau pisica trebuie deparazitat/ă (intern,extern) și supus/ă unui examen clinic de către un medic veterinar.

Toate acestea trebuie regăsite în paşaportul cățelului sau al pisicii (deparazitările şi viza de clinic sănătos).

Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, ștampila rotundă și folie de protecție.

Datorită legislației stricte în transportul animalelor, vom avea nevoie din timp de actele cățelului sau pisicii pentru a verifica corectitudinea acestora și a remedia eventualele greșeli. Din experiență, aproximativ 50% din documentele animăluțelor sunt completate greșit.

Pe durata călătoriei, animăluțele sunt atent supravegheate, hrănite și adăpate periodic, iar pad-urile din cuști sunt schimbate ori de câte ori este necesar.